Resveratrol

ResveratrolGlavne aktivne komponente EKSTRAKTA CRNOG VINA su polifenoli. Jedna od tih komponenti je resveratrol. Resveratrol je prirodna tvar koja se nalazi u bobicama grožđa. Mnoga znanstvena istraživanja su pokazala da resveratrol ima snažna antioksidativna djelovanja. Odlično djeluje kod alergijskih stanja, te se može primijeniti kod astme, bronhitisa, sinusitisa …

Također se u mnogo istraživanja dokazalo da resveratrol odlično djeluje u raznim stanjima razvoja karcinoma, te koči njihov razvoj. Preparat koji pravimo ne sadrži alkohol, te ne djeluje iritativno na sluznicu crijeva, što mnogi preparati na bazi alkohola čine.

EKSRAKT CRNOG VINA (ECV) je preparat koji proizvodimo i sadrži  dvadesetak puta više resveratrola nego vino.

Mnoge tablete na tržištu sadrže koncentrirani resveratrol. Međutim, resorpcija resveratrola iz ECV-a u crijevima je puno veća nego iz tableta. Znanstvena istraživanja su to dokazala. Namjena EKSRAKTA CRNOG VINA je jačanje otpornosti organizma. Napravljen je od domaćih sorti grožđa istarskog podrijetla.Korištene su sorte čije bobice a i lišće sadrže visoke koncentracije prirodnog resveratrola.

Resveratrol 2Mnoga su korisna djelovanja resveratrola potvrđena u mnogim istraživanjima,međutim naš preparat osim kvalitetnog resveratrola sadrži energije gorskog kristala, ametista i jaspisa. poznato je da su kristali prirodne tvari koje imaju odličnu sposobnost – primanja i skladištenja Prane, ako se kristale izvadi iz prirode i pravilno programira povećavaju moć preparata nekoliko puta. Kristali odlično djeluju na živčana i cirkulatorna tkiva pomažući njihovu regeneraciju i oporavak.