ALERGIJSKI RINITIS

Alergije su atopična stanja, što podrazumijeva porodičnu sklonost koja se može manifestirati kao astma, rinitis, urtikarija ili anafilaktička reakcija. Znanost o alergijama je jako široka a u terapijama se koriste kreme, tablete, a često puta i injekcije, u okviru hiposenzibilizacije.

Lijekovi mogu smanjiti alergijsku reakciju ali je ne mogu izliječiti, i većinom imaju pozitivan učinak dok se koriste. Pošto postoje tisuće faktora koji mogu dovesti do alergijske rakcije, često je jako teško ispitati točno na koju tvar pojedina osoba alergijski reagira. Činjenica je da se alergijsko reagiranje osoba povećava kako dolazi do razvoja tehnologije i otuđivanja čovjeka od prirode.

alergije

U teškim slučajevima anafilaktičke reakcije pomoć se jedino može naći u klasičnim terapijskim zahvatima i postupcima koje je sposoban izvesti doktor medicine u liječničkoj ambulanti.

 

Alergije su česta stanja koja se najčešće javljaju na dišnim organima i koži. U biti tijelo pokušava izbaciti tvari na koje je preosjetljivo. To mogu biti bakterije, virusi i mnogi drugi uzročnici.

 

Gluten je protein koji se nalazi u žitaricama a jako je poznat po tome što se nalazi u svim proizvodima od pšenice. Dokazano je da ima ulogu kod stvaranja bolesti Celijakija.
Međutim, kod ostalih bolesti nije ispitana uloga glutena. Po našim iskustvima gluten ima izuzetno važnu ulogu u nastajanju mnogih kroničnih bolesti. U praksi smo primijetili da gluten u metaboličkom procesu dok ga organizam preradi pokrene nekoliko mehanizama koji oštećuju imunitet.
Tako po našem iskustvu nastaju stanja kao što su astma, alergije, ulcerozni colitis, chronova bolest, psoriaza, neurodermitis, nefrotski sindrom, visoki tlak a i jedan broj malignih tumora.

Naš pristup

U našem terapijskom pristupu potpuno se izbjegavaju namirnice koje imaju gluten a koriste se zamjenske namirnice kao što su leća, proso, slanutak, riža i kukuruz.

 

U prehrani osim što se treba izbaciti potpuno gluten, treba voditi računa o IZMIJENJENIM NAMIRNICAMA jer i te namirnice oštećuju imunitet.
Namirnice koje se nalaze u prirodi u potpunoj su energetskoj ravnoteži sa planetarnim zračenjima. Kada ih uberemo jedno vrijeme zadržavaju aurična energetska zračenja oko svog tijela. Stajanjem, mljevenjem, prerađivanjem, namirnice sve više gube taj energetski potencijal i na kraju čak postaju nekorisne.

 

Na primjer, riža je potpuno u energetskoj jin-jang ravnoteži u zrnu, ali kada je sameljemo, ona polako gubi taj balans.

zitarice

Što se namirnica više prerađuje gubi astralni energetski balans i zovemo je izvedena (izmijenjena) namirnica. Ne koristite izmijenjene namirnice.

Izbjegavajte tekućine kao što su vino, pivo i mlijeko koje su jako jin i izbjegavajte jang proizvode kao što su salame, hrenovke, kobasice. Originalne prirodne namirnice su u ENERGETSKOJ JIN-JANG ravnoteži. Kada se jako prerade gube svoj prirodni balans i postaju jako jin ili jako jang.

Probajte se pridržavati ovih uputstava prehrane, kada primijetite da vam terapija pomaže, javite nam se pa ćemo vam dati daljnja uputstva o prehrani.

Osim izbjegavanja glutena, korištenja prirodnih namirnica, nužno je koristiti Ekstrakt crnog vina. Preparat sa svojim aktivnim komponentama kao što su resveratrol ima odlična djelovanja na oporavak oštećenog imuniteta.

Prehrana sa puno glutena i sa puno štetnih namirnica kod mnogih ljudi može uzrokovati sindrom kroničnog umora, gubitak energije, lošu memoriju i kada se štetne namirnice izbace iz prehrane,uz korištenje našeg preparata, osobe već nakon 2 do 3 mjeseca osjete znatan oporavak. Medicina tek treba dokazati utjecaj glutena i izmijenjenih namirnica u patologiji kod mnogih bolesti. To se do sada nije desilo jer medicina u eksperimentu uvijek prati utjecaj jedne substance na zdravlje,međutim, praćenje više faktora je jako teško i do sada nije bilo uspješnih pokusa.

Primjenjivanje načina prehrane uz korištenje ECV preparata treba trajati od 3 do 9 mjeseci.

U dugotrajnoj praksi mi smo došli do odličnih retzultata koje sada iznosimo a koje vi kao pacijent možete lako isprobati samo ako imate volje. Kada primijetite početne rezultate slobodno nam se javite tako da vam možemo prenijeti, ako ste zainteresirani, sva naša praktična znanja.

Za sva pitanja i dodatne informacije, ne oklijevajte. Kontaktirajte nas.